Namn:  Delal Apak

Ålder:   30

Yrke:    Coach på Peritos

Intressen: Träning, resa, hälsa och musik

Bakgrund: Delal är statsvetare i grunden med ett stort intresse för social hållbarhet och affärsutveckling. Hon har tidigare arbetat som managementkonsult, projektledare samt med produktutveckling. Är engagerad i föreningsvärlden, sitter bland annat i föreningen Fanzingos styrelse. Pratar 5 olika språk. Brinner för att utveckla ungdomar till att förändra sin vardag.

 

Berätta lite om vad du gjort tidigare
Jag har arbetat för Business Sweden i Istanbul, på Novare Leadership Academy som projektledare, som produktchef på Comviq, Tele2 och med rekrytering inom bemanningsbranschen etc. Jag är i samhällsintresserad och tror på att individer kan påverka samhällsutveckling genom aktiva val. Därför är detta arbete verkligen ett drömjobb där jag får kombinera möjligheten att jobba med att utveckla unga personer och samtidigt utveckla verksamheten.
Varför började du arbeta hos just Peritos
Jag valde att joina Peritos just för att jag dagligen får möjlighet att använda min kompetens till att hjälpa andra och skapa en mer inkluderande arbetsmarknad i Sverige. Att få möjlighet att jobba med social hållbarhet på detta sätt är framförallt utvecklande och väldigt roligt . Att arbeta med människor är otroligt varierande och ingen dag är den andra lik.
Vilka är dina styrkor i din arbetsroll
Jag tror att min främsta styrka ligger i att se potential i individer och kunna framhäva deras styrkor. Sedan har jag erfarenheter från konsultvärlden som gör att jag kan se hur man kan effektivisera verksamheter och hur man bara genom att sätta ”rätt person” på rätt jobb kan nå otroliga resultat.
Vad tycker du är roligast med ditt arbete
Det allra roligaste med mitt jobb är att få möjlighet att vara en del av att skapa mer än bara kapitala värden dvs att hjälpa människor att hitta ett jobb där deras kompetens uppskattas och på så sätt få se unga människor verkligen växa.